Jump to content
Duyuru
  • LilaKO - 17 Mart 22.00'da Sevenleriyle Uzun Süre sonra tekrar birlikte
  • www.LiLaKO.NET

BAKİYE - KC NEDİR , NASIL YÜKLENİR , NELER SATIN ALINABİLİR

Recommended Posts

Değerli LilaKO Oyuncuları;

"Knight Cash" ve "Bakiye" hakkında bilgilendirmeler yapacağız. Oyunumuzu keyifli, sorunsuz ve kolay oynamanız için elimizden gelen tüm gayret ile siz değerli oyuncularımızın beğenisine sunuyoruz.

Tarafımıza İletilen mesajların çoğu genellikle , KLASGAME üzerinden aldığınız kodlar ile alakalı bizde bunun için sizlere bir konu hazırlamak istedik.

Bakiye Nedir ?

LilaKO Bakiye Kısaltması (LB) İle Önemli Pus Eşyalarını Satın Alabilirsiniz , ( Starter Paket , EXP Premium , Auto Loot , Genie Paketi vs.)

LilaKO Bakiyeyi Nereden Alacağım ?

KLASGAME.COM Üzerinden Aldığınız ESN Kodları Sizlere " LilaKO " Bakiye Olarak Verilmektedir.

LilaKO Bakiyeyi Satın Aldım Nereden Yükleyebilirim ?

Sunucumuza Giriş Yaptığınızda Resimde Görüldüğü Gibi Sol Üst Tarafta ''P'' Butonu Bulunmaktadır. P butonuna tıklayarak gelen bölüme E-PIN kodunuzu girebilirsiniz.
NOT : Aldığınız Kodu Kopyalayıp Oyundan Gerekli Bölüme Yapıştırabilir ve Hızlı bir Şekilde Yükleme İşleminizi Gerçekleştirebilirsiniz.

Bakiye ( TL ) Bölümünden Lazım Olan Ürünlerimi Aldım Kalan Bakiye ( TL ) Miktarımı KC'ye Çevirmek İstiyorum ?

Change Bölümünü Kullanmanız Gerekmektedir.
KC ile ( Premium Potlar , Scroller , Trina , Hera SC , Gold , Bronze , Silver , Clan Premium gibi vs. ) satın alabilirsiniz.

NOT : Çevirdiğiniz KC'ler Tekrar BB ( TL ) Dönüştürülemez ! 

unknown.thumb.png.2b1c321fac1f8a43911f3003ed8250ed.png